Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Pregnant and Eating Fish: The Truth About Omega-3s
Jessica Ess

The debate regarding the importance of a diet rich in omega-3 fatty acids has shifted from speculative in nature to nearly unequiv... Weiterlesen
Kartonierter Einband (Kt), 72 Seiten  Weitere Informationen
CHF 65.00
Auslieferung erfolgt in der Regel innert 3 bis 4 Werktagen.

Beschreibung

The debate regarding the importance of a diet rich in omega-3 fatty acids has shifted from speculative in nature to nearly unequivocal in recent decades. Several medical conditions have been linked to essential fatty acid deficiencies that start during infancy, and ongoing research is building the case for the health benefits these fatty acids offer throughout the lifespan. Fish, shellfish and marine oils have been identified as the most significant dietary sources of omega-3 fatty acids, and it is recommended that Americans consume 2 to 3 servings (or 8-12 oz) of low-mercury fish and shellfish every week. However, despite these findings, it is estimated that only 36% of the US population follows these guidelines. Among those most at risk for deficiency are expectant mothers and their developing fetuses. On average, pregnant women may be consuming less than 1/4 of the recommended fish intake. Advice from doctors, messages from the media, and self-led research all drive health-related behaviors. Not only is this advice varied in content, but access to it differs as well. This study highlights the need for clear, consistent guidance regarding fish intake during pregnancy.

Autorentext

Jessica Ess, MS, RD, is a registered dietitian and nutritionist in private practice in New York City. She is the founder of Nutrologie, a nutrition practice and concept that teaches the benefits of eating organic, local, whole foods as our ancestors once did. Learn more at www.nutrologie.com.

Produktinformationen

Titel: Pregnant and Eating Fish: The Truth About Omega-3s
Untertitel: Perceptions of the importance and safety of fish consumption and omega-3 fatty acid supplementation during pregnancy
Autor: Jessica Ess
EAN: 9783845420806
ISBN: 978-3-8454-2080-6
Format: Kartonierter Einband (Kt)
Genre: Biologie
Anzahl Seiten: 72
Gewicht: 124g
Größe: H220mm x B150mm x T4mm
Jahr: 2011

Filialverfügbarkeit

PLZ, Ort, Name Es wurde kein Treffer gefunden. Bitte geben Sie eine gültige PLZ oder einen gültigen Ort ein. Bitte geben Sie eine PLZ oder einen Ort ein. Dieses Produkt ist in NUMBER Filialen verfügbar Dieses Produkt ist momentan nur im Online-Shop verfügbar. NUMBER Stk. verfügbar Kein aktueller Lagerbestand verfügbar. Detailkarte Detailkarte in einem neuen Fenster anzeigen Route berechnen Route in einem neuen Fenster berechnen Adresse Telefon Öffnungszeiten NUMBER Stk. verfügbar Nicht an Lager Die nächste Filiale finden Es gibt keine Geschäfte in 20 Kilometer Reichweite
  • Geben Sie die Postleitzahl, den Ortsnamen oder den Namen einer Filiale in das Suchfeld ein
  • Klicken Sie auf den "Pfeil"-Button, rechts neben dem Eingabefeld
  • Wählen Sie eine Filiale in der Trefferliste aus

Die nächste Filiale auch mobil finden Montag Dienstag Mittwoch Donnerstag Freitag Samstag Sonntag
Die nächste Filiale finden
  • Geben Sie die Postleitzahl, den Ortsnamen oder den Namen einer Filiale in das Suchfeld ein
  • Klicken Sie auf den "Pfeil"-Button, rechts neben dem Eingabefeld
  • Wählen Sie eine Filiale in der Trefferliste aus

Die nächste Filiale auch mobil finden
Zuletzt angesehen
Verlauf löschen