Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Advanced Planning in Fresh Food Industries

  • E-Book (pdf)
  • 240 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen & Rezensionen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Production planning in fresh food industries is a challenging task. Although modern Advanced Planning and Scheduling (APS) system... Weiterlesen
CHF 177.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.
Bestellung & Lieferung in eine Filiale möglich

Beschreibung

Production planning in fresh food industries is a challenging task. Although modern Advanced Planning and Scheduling (APS) systems could provide significant support, APS implementation numbers in these industries remain low. Therefore, based on an in-depth analysis of three sample fresh food industries (dairy, fresh and processed meat), the author evaluates what APS systems should offer in order to effectively support production planning and how the leading systems currently handle the most distinguishing characteristic of fresh food industries, the short product shelf life. Starting from the identified weaknesses, customized software solutions for each of the sample industries are proposed that allow to optimize the production of fresh foods with respect to shelf life. The book thereby offers valuable insights not only to researchers but also to software providers of APS systems and professionals from fresh food industries.



Inhalt
Advanced Planning and Scheduling Systems.- Fresh Food Industries.- The Fresh Food Industry's Profile Regarding APS Systems.- Shelf Life in Fresh Food Industries.- Shelf Life Integration in APS-Systems.- Shelf Life Integration in Yogurt Production.- Shelf Life Integration in Sausage Production.- Shelf Life Integration in Poultry Processing.- Conclusions and Recommendations.

Produktinformationen

Titel: Advanced Planning in Fresh Food Industries
Untertitel: Integrating Shelf Life into Production Planning
Autor:
EAN: 9783790816464
ISBN: 978-3-7908-1646-4
Format: E-Book (pdf)
Hersteller: Physica-Verlag HD
Herausgeber: Physica-Verlag
Genre: Wirtschaft
Veröffentlichung: 30.03.2006
Digitaler Kopierschutz: Wasserzeichen
Dateigrösse: 2.32 MB
Anzahl Seiten: 240
Jahr: 2006
Untertitel: Englisch

Weitere Bände aus der Buchreihe "Contributions to Management Science"