Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry

  • E-Book (pdf)
  • 101 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The 'Hazard Analysis and Critical ... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 65.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.
Bestellung & Lieferung in eine Filiale möglich

Beschreibung

This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The 'Hazard Analysis and Critical Control Point' (HACCP) approach, which is applied for this purpose, is dedicated to the study and the analysis of all possible dangers by food consumptions and the related countermeasures with the aim of protecting the health of consumers. This difficult objective is highly multidisciplinary and requires a plethora of different competencies. This book thus addresses chemists, microbiologists, food technologists, medical professionals and veterinarians. The chemical risks described in this book are related to food additives, contaminants by food packaging materials, chemicals from cleaning systems and microbial toxins. The present book gives an introduction and overview of these various topics.

Inhalt
Histamine in Fish and Fisheries Products.- Biological Toxins from Marine and Freshwater Microalgae.- Brief Notes about Biofilms.- Microbial Toxins in Foods: The Importance of Escherichia coli, a Versatile Enemy.

Produktinformationen

Titel: Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry
Autor:
EAN: 9783319205595
ISBN: 978-3-319-20559-5
Digitaler Kopierschutz: Wasserzeichen
Format: E-Book (pdf)
Herausgeber: Springer
Genre: Technik
Anzahl Seiten: 101
Veröffentlichung: 29.06.2015
Jahr: 2015
Untertitel: Englisch
Dateigrösse: 1.7 MB

Weitere Bände aus der Buchreihe "SpringerBriefs in Molecular Science"