Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Postharvest Biology and Technology for Preserving Fruit Quality

  • E-Book (pdf)
  • 287 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Interest in the postharvest behavior of fruits and vegetables has a history as long as mankind's. Once we moved past mere surviva... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 46.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.

Beschreibung

Interest in the postharvest behavior of fruits and vegetables has a history as long as mankind's. Once we moved past mere survival, the goal of postharvest preservation research became learning how to balance consumer satisfaction with quantity and quality while also preserving nutritional quality. A comprehensive overview of new postharvest techno



Inhalt

Introduction and Overview. Fruit Ripening. Changes in Fruit Quality Attributes During Handling, Processing, and Storage. Cold Storage and Fruit Quality. Heat Treatments. Calcium Treatments. Polyamine Treatments. 1-Methylcyclopropene Treatments. Storage in Modified Atmosphere Packaging. Active Packaging. Emerging Technologies. References.

Produktinformationen

Titel: Postharvest Biology and Technology for Preserving Fruit Quality
Autor:
EAN: 9781439802670
Digitaler Kopierschutz: frei
Format: E-Book (pdf)
Hersteller: Taylor & Francis Ltd.
Genre: Medizin
Anzahl Seiten: 287
Veröffentlichung: 12.05.2010
Dateigrösse: 4.6 MB