Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Die Milch

  • Kartonierter Einband
  • 108 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pa... Weiterlesen
20%
77.00 CHF 61.60
Print on demand - Exemplar wird für Sie besorgt.

Beschreibung

Klappentext

This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book. ++++ The below data was compiled from various identification fields in the bibliographic record of this title. This data is provided as an additional tool in helping to ensure edition identification: ++++ Die Milch: Gemeinfassliche Darstellung Der Eigenschaften, Bestandteile Und Verwertung Der Milch, Der Versorgung Der Stadte Und Der Ernahrung Durch Milch Alexander Bernstein Springer, 1904 Technology & Engineering; Food Science; Milk; Technology & Engineering / Food Science

Produktinformationen

Titel: Die Milch
Untertitel: Gemeinfaßliche Darstellung der Eigenschaften, Bestandteile und Verwertung der Milch, der Versorgung der Städte und der Ernährung durch Milch
Autor:
EAN: 9783662323489
ISBN: 978-3-662-32348-9
Format: Kartonierter Einband
Herausgeber: Springer Berlin Heidelberg
Genre: Luft- und Raumfahrttechnik
Anzahl Seiten: 108
Gewicht: 179g
Größe: H241mm x B151mm x T12mm
Jahr: 1904
Auflage: 1904.

Bewertungen

Gesamtübersicht

Meine Bewertung

Bewerten Sie diesen Artikel


Zuletzt angesehen
Verlauf löschen