Bienvenue chez nous!
Logo Ex Libris

Fish & seafood

  • Couverture cartonnée
  • 224 Nombre de pages
(0) Donner la première évaluation
Évaluations
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Afficher toutes les évaluations
Anne Hildyard is an editor and writer, and has brought together fish recipes created by leading food writers.Texte du rabat Featu... Lire la suite
CHF 13.50
Habituellement expédié sous 2 à 3 semaines.

Description

Auteur

Anne Hildyard is an editor and writer, and has brought together fish recipes created by leading food writers.



Texte du rabat

Features exciting international cuisine, from succulent grilled Italian and Greek fish, to tangy Asian curries, creamy northern European fish pies and Japanese sushi.

Informations sur le produit

Titre: Fish & seafood
Sous-titre: 175 Delicious and Contemporary Recipes Shown in 220 Photographs
Auteur:
Code EAN: 9781780193113
ISBN: 978-1-78019-311-3
Format: Couverture cartonnée
Editeur: Anness Publishing
Genre: Cuisine et boissons
nombre de pages: 224
Poids: 598g
Taille: H211mm x B183mm x T16mm
Année: 2014

Évaluations

Vue d’ensemble

Mes évaluations

Évaluez cet article