Bienvenue chez nous!
Logo Ex Libris

Food Analysis Laboratory Manual

  • eBook (pdf)
  • 177 Nombre de pages
(0) Donner la première évaluation
Évaluations
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Afficher toutes les évaluations
This second edition laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Fourth Edition, ISBN 978-1-4419-1477-4, by the same ... Lire la suite
Lisez confortablement vos ebooks dans l’appli gratuite Ex Libris Reader. Vous obtiendrez ici votre lien de téléchargement.
CHF 52.90
Download est disponible immédiatement
Informations sur les eBooks
Les eBooks conviennent également aux appareils mobiles (voir les instructions).
Les eBooks d'Ex Libris sont protégés contre la copie par ADOBE DRM: apprenez-en plus.
Pour plus d'informations, cliquez ici.

Description

This second edition laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Fourth Edition, ISBN 978-1-4419-1477-4, by the same author. The 21 laboratory exercises in the manual cover 20 of the 32 chapters in the textbook. Many of the laboratory exercises have multiple sections to cover several methods of analysis for a particular food component of characteristic. Most of the laboratory exercises include the following: introduction, reading assignment, objective, principle of method, chemicals, reagents, precautions and waste disposal, supplies, equipment, procedure, data and calculations, questions, and references. This laboratory manual is ideal for the laboratory portion of undergraduate courses in food analysis.

Informations sur le produit

Titre: Food Analysis Laboratory Manual
Auteur:
Code EAN: 9781441914637
Protection contre la copie numérique: Adobe DRM
Format: eBook (pdf)
Producteur: Springer-Verlag
Genre: Technique chimique
nombre de pages: 177
Parution: 01.04.2010
Taille de fichier: 3.6 MB