Bienvenue chez nous !
Logo Ex Libris
 Laissez-vous inspirer ! 

Inverawe Seasons Cookbook

  • eBook (epub)
  • 128 Nombre de pages
(0) Donner la première évaluation
Évaluations
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Afficher toutes les évaluations
Seasonal smoked food recipes from the Inverawe Smoke House. Here Rosie Campbell-Preston, in her second book, takes you beyond the ... Lire la suite
Lisez confortablement vos ebooks dans l’appli gratuite Ex Libris Reader. Vous obtiendrez ici votre lien de téléchargement.
CHF 23.90
Download est disponible immédiatement
Informations sur les eBooks
Les eBooks conviennent également aux appareils mobiles (voir les instructions).
Les eBooks d'Ex Libris sont protégés contre la copie par ADOBE DRM: apprenez-en plus.
Pour plus d'informations, cliquez ici.
Commande avec livraison dans une succursale

Description

Seasonal smoked food recipes from the Inverawe Smoke House. Here Rosie Campbell-Preston, in her second book, takes you beyond the traditional ways of serving smoked food. The book has been divided into the four seasons and includes recipes for starters, light lunches and main courses. Its a cook book that is filled with modern, imaginative and inspirational recipes with an impeccable balance of flavours such as Oriental Smoked Sea Bass Korma to Smoked Venison Risotto. These uncomplicated and easy to prepare recipes will have the reader turning to this book again and again. Each recipe is deliciously illustrated

Auteur

Rosie Campbell-Preston

Informations sur le produit

Titre: Inverawe Seasons Cookbook
Auteur:
Code EAN: 9781846891380
ISBN: 978-1-84689-138-0
Protection contre la copie numérique: Adobe DRM
Format: eBook (epub)
Editeur: Quiller
Genre: Manger, boire
nombre de pages: 128
Parution: 15.09.2011
Année: 2011
Sous-titre: Englisch
Taille de fichier: 4.7 MB