Bienvenue chez nous !
Logo Ex Libris

Maintenance Mode de paiement Facture Plus d'informations

Suite à la maintenance, l'option de paiement "Facture" n'est actuellement pas disponible. Nous demandons votre compréhension.

fermer
 Laissez-vous inspirer ! 

Cooking For Dummies

  • eBook (epub)
  • 288 Nombre de pages
(0) Donner la première évaluation
Évaluations
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Afficher toutes les évaluations
If you can't boil an egg or make toast without burning it, or just want to expand your culinary skills and knowledge, you nee... Lire la suite
Lisez confortablement vos ebooks dans l’appli gratuite Ex Libris Reader. Vous obtiendrez ici votre lien de téléchargement.
CHF 28.00
Download est disponible immédiatement
Informations sur les eBooks
Les eBooks conviennent également aux appareils mobiles (voir les instructions).
Les eBooks d'Ex Libris sont protégés contre la copie par ADOBE DRM: apprenez-en plus.
Pour plus d'informations, cliquez ici.
Commande avec livraison dans une succursale

Description

If you can't boil an egg or make toast without burning it, or just want to expand your culinary skills and knowledge, you need this inspiring book that makes cooking fun and easy. Cooking for Dummies, Australian & New Zealand Edition gives you the lowdown on nutrition and healthy eating, basic cooking techniques and equipment and how to shop for fresh produce. Plus this book's full of contemporary recipes guaranteed to keep family and friends coming back for more.

Auteur

Margaret Isobel Fulton OAM is a British-born Australian food and cooking 'guru', writer, journalist, author, and commentator. She was the first of this genre of writers in Australia.

Barbara Beckett is the author of Cooking For Dummies, Australian and New Zealand Edition, published by Wiley.



Contenu
Part I: Food, Glorious Food Part II: The Heart of the Meal Part III: Tantalising Those Tastebuds Part IV: Sweet Success Part V: Real-Life Cooking Part VI: The Part of Tens Part VII: Appendix

Informations sur le produit

Titre: Cooking For Dummies
Auteur:
Code EAN: 9781118560013
ISBN: 978-1-118-56001-3
Protection contre la copie numérique: Adobe DRM
Format: eBook (epub)
Editeur: For Dummies
Genre: Livres de cuisine généraux, ouvrages de base
nombre de pages: 288
Parution: 29.03.2013
Année: 2013
Sous-titre: Englisch
Taille de fichier: 5.4 MB