Bienvenue chez nous !
Logo Ex Libris
 Laissez-vous inspirer ! 

Fish, Flesh and Fowl

  • Couverture cartonnée
  • 116 Nombre de pages
(0) Donner la première évaluation
Évaluations
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Afficher toutes les évaluations
Fish, Flesh and Fowl - A Cook Book is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1898. Hansebooks is editor of ... Lire la suite
CHF 23.90
Habituellement expédié sous 2 à 4 jours ouvrés.
Commande avec livraison dans une succursale

Description

Fish, Flesh and Fowl - A Cook Book is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1898. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

Informations sur le produit

Titre: Fish, Flesh and Fowl
Auteur:
Code EAN: 9783744790017
ISBN: 978-3-7447-9001-7
Format: Couverture cartonnée
Editeur: Hansebooks
nombre de pages: 116
Poids: g
Taille: H215mm x B215mm x T139mm
Année: 2017
Auflage: Nachdruck der Ausgabe von 1898