Bienvenue chez nous !
Logo Ex Libris
 Laissez-vous inspirer ! 

Malting and Brewing Science: Hopped Wort and Beer, Volume 2

  • Livre Relié
  • 536 Nombre de pages
(0) Donner la première évaluation
Évaluations
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Afficher toutes les évaluations
Texte du rabat These two exceptional volumes, both part of the second edition of a we ll established textbook, explore the biologi... Lire la suite
CHF 304.00
Impression sur demande - l'exemplaire sera recherché pour vous.
Commande avec livraison dans une succursale

Description

Texte du rabat

These two exceptional volumes, both part of the second edition of a we ll established textbook, explore the biological, biochemical and chemi cal aspects of malting and brewing science. Focusing on the scientific principles behind the selection of raw materials and their processing, these two insightful text include brief descriptions of the equipmen t used.

Informations sur le produit

Titre: Malting and Brewing Science: Hopped Wort and Beer, Volume 2
Auteur:
Code EAN: 9780834216846
ISBN: 0834216841
Format: Livre Relié
Editeur: Springer US
nombre de pages: 536
Poids: 963g
Taille: H241mm x B160mm x T34mm
Année: 1982
Auflage: 1982