Bienvenue chez nous!
Logo Ex Libris

The Treatment of Brewing Yeast

  • Couverture cartonnée
  • 86 Nombre de pages
(0) Donner la première évaluation
Évaluations
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Afficher toutes les évaluations
Texte du rabat Four experts in the field write about yeast. Contents Include: A History of Yeast Treatment; Yeasts and the Brewery... Lire la suite
CHF 34.90
Impression sur demande - l'exemplaire sera recherché pour vous.

Description

Texte du rabat

Four experts in the field write about yeast. Contents Include: A History of Yeast Treatment; Yeasts and the Brewery; Routine Measurements of Yeast Fermentation; Features of Various Yeast Species; Simple Photomicrography. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

Informations sur le produit

Titre: The Treatment of Brewing Yeast
Auteur:
Code EAN: 9781446522998
ISBN: 1446522997
Format: Couverture cartonnée
nombre de pages: 86
Poids: 121g
Taille: H216mm x B140mm x T5mm
Année: 2010

Évaluations

Vue d’ensemble

Mes évaluations

Évaluez cet article