Bienvenue chez nous!
Logo Ex Libris

Annie's Farmhouse Kitchen
Annie Smithers

Annie's food is classic French-Provincial, presented with a distinct pared-back, accessible aesthetic, and determined very much by... Lire la suite
Livre Relié, 224 Nombre de pages  Plus d'informations
CHF 39.50
Habituellement expédié sous 3 à 4 jours ouvrés.

Description

Annie's food is classic French-Provincial, presented with a distinct pared-back, accessible aesthetic, and determined very much by whatever is thriving in her vegetable garden.

Auteur
Annie Smithers is one of Australia's best-regarded chefs, having built a distinguished restaurant career, including working at Stephanie Alexander's acclaimed restaurant. Since 2013, she has worked at du Fermier ('From the Farmhouse'), her charming small-town rural restaurant, producing rustic French food. Her menus are dictated by the seasons. The ingredients are largely all sourced from Annie's thriving garden (filled with chickens, geese, apple trees, and about an acre of vegetables), and the eventual goal of the restaurant and the garden is to be self-sustaining. Robin Cowcher is an illustrator, art director and designer with more than three decades' experience in books, magazines and newspapers. 
 


Résumé

Annie’s Farmhouse Kitchen is a window on the world of chef Annie Smithers, who runs a small, hugely successful French-Provincial restaurant in a small country town. It includes the best three and four-course menus collated by Annie over the first three years of her hugely successful restaurant, du Fermier. Annie’s food is classic French-Provincial, presented with a distinct pared-back, accessible aesthetic, and determined very much by whatever is thriving in her vegetable garden.

As well as the menus, Annie includes timelines that guide the reader through the process of recreating her feasts. Annie’s distinct voice features throughout – offering readers advice on getting the best results from her recipes and supplying entertaining insights into the daily challenges of running a successful small business.

Détails sur le produit

Titre: Annie's Farmhouse Kitchen
Sous-titre: Seasonal menus with a French heart
Auteur: Annie Smithers
Code EAN: 9781743792643
ISBN: 978-1-74379-264-3
Format: Livre Relié
Genre: Cuisine et boissons
nombre de pages: 224
Poids: 894g
Taille: H30mm x B237mm x T190mm
Parution: 04.08.2017
Année: 2017

Disponibilité en succursale

NPA, Lieu, Nom Aucun résultat n'a été trouvé. Veuillez indiquer un NPA ou une localité valide. Veuillez indiquer un NPA ou une localité. Cet article est disponible dans NUMBER succursale(s) Cet article n’est actuellement disponible que dans la boutique en ligne. NUMBER ex. disponibles Etat du stock actuellement indisponible. Carte détaillée Detailkarte in einem neuen Fenster anzeigen Itinéraire Route in einem neuen Fenster berechnen Adresse Téléphone Heures d’ouverture NUMBER ex. disponibles Pas en stock Trouvez la succursale la plus proche Il n'y a pas des magasins dans 20 km large
  • Saisissez dans le champ de recherche le NPA, la localité ou le nom d’une succursale
  • Cliquez sur la flèche à droite du champ de recherche
  • Sélectionnez une succursale dans la liste des résultats

Trouvez la succursale la plus proche avec votre mobile Lundi Mardi Mercredi Jeudi Vendredi Samedi Dimanche
Trouvez la succursale la plus proche
  • Saisissez dans le champ de recherche le NPA, la localité ou le nom d’une succursale
  • Cliquez sur la flèche à droite du champ de recherche
  • Sélectionnez une succursale dans la liste des résultats

Trouvez la succursale la plus proche avec votre mobile
Vus récemment
Effacer l’historique