Bienvenue chez nous!
Logo Ex Libris

Small Plates
Annie Rigg

Annie Rigg is a freelance food stylist and writer and has worked on numerous books and best-selling magazines, such as Sainsbury's... Lire la suite
Livre Relié, 64 Nombre de pages  Plus d'informations
CHF 18.50
Habituellement expédié sous 2 à 3 semaines.

Description

Auteur

Annie Rigg is a freelance food stylist and writer and has worked on numerous books and best-selling magazines, such as Sainsbury's Magazine, Olive, delicious, Country Living and BBC Good Food. She has worked with Ainsley Harriott, Jean-Christophe Novelli and Rachel Allen. For Ryland Peters & Small, she has also written Macarons, Fabulous Brownies, Christmas Cupcakes, Christmas Cooking with Kids, Birthday Cakes for Kids and Decorating Cakes & Cookies. Annie lives in Shipston-on-Stour, Warwickshire.



Texte du rabat

If you've ever been to a restaurant with friends and ordered a few starters or a large platter to share, you'll know how sociable and appealing it is to be able to try several dishes at once. This a popular way of eating in many parts of the world - the Spanish have tapas, the Chinese have dim sum and many regions of the Mediterranean and Middle East enjoy meze. Grazing plates and small bowls of shareable food make entertaining fuss-free and fun, and encourage guests to get stuck in. In Small Plates, Annie Rigg serves up an irresistible selection of plates to share from all around the world. From chorizo with red wine and olives to garlic and white bean dip, there's plenty for friends to tuck into. There are also bites and fingerfood to choose from, like fish goujons, honey and soy glazed baby ribs, and Vietnamese prawn rolls with chilli dipping sauce.



Résumé

This a popular way of eating in many parts of the world the Spanish have tapas, the Chinese have dim sum and many regions of the Mediterranean and Middle East enjoy meze. Grazing plates and small bowls of shareable food make entertaining fuss-free and fun, and encourage guests to get stuck in. In Small Plates, Annie Rigg serves up an irresistible selection of plates to share from all around the world. From chorizo with red wine and olives to garlic and white bean dip, there's plenty for friends to tuck into. There are also bites and fingerfood to choose from, like crispy calamari, sticky spare ribs, and very herby falafel.

Détails sur le produit

Titre: Small Plates
Sous-titre: Tapas, meze & other bites to share
Auteur: Annie Rigg
Code EAN: 9781849751346
ISBN: 978-1-84975-134-6
Format: Livre Relié
Editeur: Ryland Peters & Small
Genre: Cuisine et boissons
nombre de pages: 64
Poids: 356g
Taille: H190mm x B190mm x T12mm
Année: 2011

Disponibilité en succursale

NPA, Lieu, Nom Aucun résultat n'a été trouvé. Veuillez indiquer un NPA ou une localité valide. Veuillez indiquer un NPA ou une localité. Cet article est disponible dans NUMBER succursale(s) Cet article n’est actuellement disponible que dans la boutique en ligne. NUMBER ex. disponibles Etat du stock actuellement indisponible. Carte détaillée Detailkarte in einem neuen Fenster anzeigen Itinéraire Route in einem neuen Fenster berechnen Adresse Téléphone Heures d’ouverture NUMBER ex. disponibles Pas en stock Trouvez la succursale la plus proche Il n'y a pas des magasins dans 20 km large
  • Saisissez dans le champ de recherche le NPA, la localité ou le nom d’une succursale
  • Cliquez sur la flèche à droite du champ de recherche
  • Sélectionnez une succursale dans la liste des résultats

Trouvez la succursale la plus proche avec votre mobile Lundi Mardi Mercredi Jeudi Vendredi Samedi Dimanche
Trouvez la succursale la plus proche
  • Saisissez dans le champ de recherche le NPA, la localité ou le nom d’une succursale
  • Cliquez sur la flèche à droite du champ de recherche
  • Sélectionnez une succursale dans la liste des résultats

Trouvez la succursale la plus proche avec votre mobile
Vus récemment
Effacer l’historique