📚 Heute ist Welttag des Buches! Zur Feier gibt's zahlreiche Lesepakete zu gewinnen 📚 Auf zur Verlosung 📚
Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Food and Cooking of Lebanon, Jordan and Syria

  • Fester Einband
  • 256 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Ghillie Basan is a food and travel writer based in the Scottish Highlands from where she runs hands-on, informative cookery works... Weiterlesen
CHF 29.90
Auslieferung erfolgt in der Regel innert 2 Wochen.
Bestellung & Lieferung in eine Filiale möglich

Beschreibung

Autorentext

Ghillie Basan is a food and travel writer based in the Scottish Highlands from where she runs hands-on, informative cookery workshops. With over 20 books and numerous magazine and newspaper articles on the culinary cultures of Turkey, the Middle East, North Africa and Southeast Asia, she has become an authority on the subject. Her previous books include The Food and Cooking of Cambodia and The Food and Cooking of Turkey (both Lorenz Books).



Klappentext

A vibrant cuisine explored in 150 classic recipes: authentic dishes shown step by step in 600 vivid photographs.

Produktinformationen

Titel: Food and Cooking of Lebanon, Jordan and Syria
Untertitel: A Vibrant Cuisine Explored in 150 Classic Recipes: Authentic Dishes
Autor:
EAN: 9780754823513
ISBN: 978-0-7548-2351-3
Format: Fester Einband
Herausgeber: Anness Publishing
Genre: Essen & Trinken
Anzahl Seiten: 256
Gewicht: 1630g
Größe: H305mm x B238mm x T26mm
Jahr: 2011