Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

APPLIED NUTRITION AND FOOD TECHNOLOGY

  • Fester Einband
  • 290 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Introduces the readers to the application of technology in the field of food and technology, explains what food technology is, and... Weiterlesen
CHF 255.00
Auslieferung erfolgt in der Regel innert 3 Wochen.
Bestellung & Lieferung in eine Filiale möglich

Beschreibung

Zusammenfassung
Introduces the readers to the application of technology in the field of food and technology, explains what food technology is, and outlines the history of food science. Also discussed in the book are the methods of food technology, the role of fruits, vegetables, meat and the products based on it, in providing the required nutrition to the people.

Produktinformationen

Titel: APPLIED NUTRITION AND FOOD TECHNOLOGY
Autor:
EAN: 9781774071502
ISBN: 978-1-77407-150-2
Format: Fester Einband
Herausgeber: Arcler Education Inc
Genre: Chemische Technik
Anzahl Seiten: 290
Gewicht: g
Größe: H229mm x B152mm
Jahr: 2019