Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Carbohydrate Chemistry: Volume 33

  • Fester Einband
  • 430 Seiten
(0) Erste Bewertung abgegeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Carbohydrate Chemistry provides review coverage of all publications relevant to the chemistry of monosaccharides and oligosacchari... Weiterlesen
CHF 450.00
Auslieferung erfolgt in der Regel innert 3 Wochen.

Beschreibung

Zusammenfassung
Carbohydrate Chemistry provides review coverage of all publications relevant to the chemistry of monosaccharides and oligosaccharides in a given year.

Inhalt

Free sugars; glycosides and disaccharides; oligosaccharides; ethers and anhydro-sugars; acetals; esters; halogeno-sugars; amino-sugars; miscellaneous nitrogen-containing derivatives; thio- and seleno-sugars; deoxy-sugars; unsaturated derivatives; branched-chain sugars; aldosuloses and other dicarbonyl compounds; sugar acids and lactones; inorganic derivatives; alditols and cyclitols; antibiotics; nucleosides; nuclear magnetic resonance spectroscopy and conformational features; other physical methods; separatory and analytical methods; synthesis of enantiomerically pure non-carbohydrate compounds.

Produktinformationen

Titel: Carbohydrate Chemistry: Volume 33
Soloist:
EAN: 9780854042333
ISBN: 978-0-85404-233-3
Format: Fester Einband
Herausgeber: Royal Society Of Chemistry
Genre: Chemie
Anzahl Seiten: 430
Gewicht: 744g
Größe: H216mm x B140mm x T30mm
Jahr: 2002
Auflage: Edition

Bewertungen

Gesamtübersicht

Meine Bewertung

Bewerten Sie diesen Artikel


Zuletzt angesehen
Verlauf löschen