Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Carbohydrate Chemistry: Volume 25

  • Fester Einband
  • 384 Seiten
(0) Erste Bewertung abgegeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Carbohydrate Chemistry provides review coverage of all publications relevant to the chemistry of monosaccharides and oligosacchari... Weiterlesen
CHF 450.00
Auslieferung erfolgt in der Regel innert 3 Wochen.

Beschreibung

Zusammenfassung
Carbohydrate Chemistry provides review coverage of all publications relevant to the chemistry of monosaccharides and oligosaccharides in a given year.

Inhalt

Free sugars; glycosides; oligosaccharides; ethers and anhydro-sugars; acetals; esters; halogeno-sugars; amino-sugars; miscellaneous nitrogen derivatives; thio-and seleno-sugars; deoxy-sugars; unsaturated derivatives; branched-chain sugars; aldosuloses, dialodoses and diuloses; sugar acids and lactones; inorganic derivatives; alditols and cyclitols; antibiotics; nucleosides; NMR spectroscopy and conformational features; other physical methods; separatory and analytical methods; synthesis of enantiomerically pure non-carbohydrate compounds.

Produktinformationen

Titel: Carbohydrate Chemistry: Volume 25
Editor:
EAN: 9780851866925
ISBN: 978-0-85186-692-5
Format: Fester Einband
Herausgeber: Royal Society Of Chemistry
Genre: Chemie
Anzahl Seiten: 384
Gewicht: 635g
Größe: H216mm x B140mm x T25mm
Jahr: 1993
Auflage: Edition

Bewertungen

Gesamtübersicht

Meine Bewertung

Bewerten Sie diesen Artikel


Zuletzt angesehen
Verlauf löschen