Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Genetic Improvement of Vegetable Crops

  • E-Book (pdf)
  • 650 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Genetic improvement has played a vital role in enhancing the yield potential of vegetable crops. There are numerous vegetable crop... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 230.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.
Bestellung & Lieferung in eine Filiale möglich

Beschreibung

Genetic improvement has played a vital role in enhancing the yield potential of vegetable crops. There are numerous vegetable crops grown worldwide and variable degrees of research on genetics, breeding and biotechnology have been conducted on these crops. This book brings together the results of such research on crops grouped as alliums, crucifers, cucurbits, leaf crops, tropical underground and miscellaneous. Written by eminent specialists, each chapter concentrates on one crop and covers cytology, genetics, breeding objectives, germplasm resources, reproductive biology, selection breeding methods, heterosis and hybrid seed production, quality and processing attributes and technology. This unique collection will be of great value to students, scientists and vegetable breeders as it provides a reference guide on genetics, breeding and biotechnology of a wide range of vegetable crops.

Produktinformationen

Titel: Genetic Improvement of Vegetable Crops
Editor:
EAN: 9780080984667
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (pdf)
Hersteller: Elsevier Science
Genre: Sonstiges
Anzahl Seiten: 650
Veröffentlichung: 01.01.1993
Dateigrösse: 121.1 MB