Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Gastronomica Reader

  • E-Book (pdf)
  • 376 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Described in the 2008 Saveur 100 as &quote,At the top of our bedside reading pile since its inception in 2001,&quote, the ... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 80.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.
Bestellung & Lieferung in eine Filiale möglich

Beschreibung

Described in the 2008 Saveur 100 as &quote,At the top of our bedside reading pile since its inception in 2001,&quote, the award-winning Gastronomica: The Journal of Food and Culture is a quarterly feast of truly exceptional writing on food. Designed both to entertain and to provoke, The Gastronomica Reader now offers a sumptuous sampling from the journal's pages-including essays, poetry, interviews, memoirs, and an outstanding selection of the artwork that has made Gastronomica so distinctive. In words and images, it takes us around the globe, through time, and into a dazzling array of cultures, investigating topics from early hominid cooking to Third Reich caterers to the Shiite clergy under Ayatollah Khomeini who deemed Iranian caviar fit for consumption under Islamic law. Informed throughout by a keen sense of the pleasures of eating, tasting, and sharing food, The Gastronomica Reader will inspire readers to think seriously, widely, and deeply about what goes onto their plates.Gastronomica is a winner of the Utne Reader's Independent Press Award for Social/Cultural Coverage

Produktinformationen

Titel: Gastronomica Reader
Editor:
EAN: 9780520945753
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (pdf)
Hersteller: University of California Press
Genre: Essen & Trinken
Anzahl Seiten: 376
Veröffentlichung: 21.02.2010