📚 Heute ist Welttag des Buches! Zur Feier gibt's zahlreiche Lesepakete zu gewinnen 📚 Auf zur Verlosung 📚
Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Vegan Chocolate

  • E-Book (epub)
  • 304 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
It can be difficult to find truly indulgent vegan desserts -- especially chocolate. But for the first time, chocolate cakes, brow... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 20.00
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.
Bestellung & Lieferung in eine Filiale möglich

Beschreibung

It can be difficult to find truly indulgent vegan desserts -- especially chocolate. But for the first time, chocolate cakes, brownies, truffles, puddings, ice creams, and more are within reach: dairy-free, organic, fair-trade, and sublime.

Author, baking instructor, and vegan powerhouse Fran Costigan has dedicated years to satisfying her sweet tooth while keeping it vegan. Through experimentation and long hours in the kitchen, she's recreated some of her favorite chocolate desserts as better-for-you interpretations that pass the taste test: Bittersweet Chocolate Truffles (with a variety of flavor variations), a Brooklyn Blackout Layer Cake, a Sacher Torte, even chocolate Moon Pies! Her detailed instructions make for professional-quality outcomes every time: it's like a personal baking class, right in your kitchen.

The perfect gift for anyone with a sweet tooth, Vegan Chocolate is sure to become an instant classic.



Autorentext

Fran Costigan is an internationally recognized culinary instructor, recipe developer, and innovative vegan pastry chef , and the author of two cookbooks. A graduate of the New York Restaurant School and the Natural Gourmet Institute, Fran was a pastry chef in both traditional and vegan kitchens. Today Fran teaches her distinctive courses (including her Vegan Baking Boot Camp Intensive ®) in New York City at the Institute of Culinary Education and at the Natural Gourmet Institute. She lives in New York.

Produktinformationen

Titel: Vegan Chocolate
Untertitel: Unapologetically Luscious and Decadent Dairy-Free Desserts
Autor:
EAN: 9780762450671
ISBN: 978-0-7624-5067-1
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (epub)
Herausgeber: Running Press
Genre: Essen & Trinken
Anzahl Seiten: 304
Veröffentlichung: 22.10.2013
Jahr: 2013
Untertitel: Englisch
Dateigrösse: 12.7 MB