Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Theology on the Menu

  • E-Book (epub)
  • 224 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Food - what we eat, how much we eat, how it is produced and prepared, and its cultural and ecological significance- is an increas... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 34.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.

Beschreibung

Food - what we eat, how much we eat, how it is produced and prepared, and its cultural and ecological significance- is an increasingly significant topic not only for scholars but for all of us. Theology on the Menu is the first systematic and historical assessment of Christian attitudes to food and its role in shaping Christian identity. David Grumett and Rachel Muers unfold a fascinating history of feasting and fasting, food regulations and resistance to regulation, the symbolism attached to particular foods, the relationship between diet and doctrine, and how food has shaped inter-religious encounters. Everyone interested in Christian approaches to food and diet or seeking to understand how theology can engage fruitfully with everyday life will find this book a stimulus and an inspiration.

Produktinformationen

Titel: Theology on the Menu
Untertitel: Asceticism, Meat and Christian Diet
Autor:
EAN: 9781135188313
ISBN: 978-1-135-18831-3
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (epub)
Herausgeber: Taylor & Francis
Genre: Essen & Trinken
Anzahl Seiten: 224
Veröffentlichung: 26.02.2010
Jahr: 2010
Untertitel: Englisch
Zuletzt angesehen
Verlauf löschen