Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

The Theory of Hospitality and Catering Thirteenth Edition

  • E-Book (epub)
  • 400 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Offering a complete overview of the hospitality and catering industry for over 50 years, this new edition of the essential referen... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 28.25
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.
Altersempfehlung
Hinweis: Dieser Artikel ist für Jugendliche unter 16 Jahren nicht geeignet.

Beschreibung

Offering a complete overview of the hospitality and catering industry for over 50 years, this new edition of the essential reference text has been updated to reflect latest developments and current issues.Covering all aspects of the industry - from commodities and nutrition, to planning, resourcing and running each of the key operational areas - The Theory of Hospitality and Catering is an essential text for anyone training to work in the hospitality industry. It will be valuable to anyone completing courses in Professional Cookery and Hospitality Supervision, as well as foundation degree and first-year undergraduate hospitality management and culinary arts students.- Discusses all of the current issues affecting the industry, including environmental concerns such as traceability, seasonality and sustainability, as well as important financial considerations such as how to maximise profit and reduce food waste.- Considers latest trends and developments, including the use and impact of social media.- Updated to reflect up-to-date legislative requirements, including new allergen legislation.- Helps you to understand how theories are applied in practice with new case studies from hospitality businesses throughout.

Autorentext

David Foskett, Patricia Paskins, Neil Rippington, Andrew Pennington

Produktinformationen

Titel: The Theory of Hospitality and Catering Thirteenth Edition
Autor:
EAN: 9781471864940
ISBN: 978-1-4718-6494-0
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (epub)
Altersempfehlung: 16 bis 18 Jahre
Herausgeber: Hodder Education
Genre: Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen
Anzahl Seiten: 400
Veröffentlichung: 01.08.2016
Jahr: 2016
Untertitel: Englisch
Dateigrösse: 63.7 MB