Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Practical Cookery for the Level 3 NVQ and VRQ Diploma, 6th edition

  • E-Book (epub)
  • 592 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Become an expert chef with this textbook which covers all the advanced preparation, cooking and finishing techniques you need to s... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 22.80
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.
Altersempfehlung
Hinweis: Dieser Artikel ist für Jugendliche unter 16 Jahren nicht geeignet.

Beschreibung

Become an expert chef with this textbook which covers all the advanced preparation, cooking and finishing techniques you need to succeed in the professional kitchen.Part of the bestselling Practical Cookery series and matched to the NVQ and VRQ Diplomas, this new edition has been fully updated to include recipes that incorporate modern culinary trends and up-to-date techniques. It contains all of the underpinning knowledge you need for whichever Level 3 course you are completing. In addition, catering colleges from across the UK have contributed regional recipes which will be of interest to Level 3 and master chefs alike.- Put your knowledge into practice with 400 specially selected, easy-to-follow recipes complete with colourful photographs - Master important skills with dozens of step-by-step sequences which guide you through advanced techniques- Get hints, information and valuable advice on working in a professional kitchen from real chefs- Test yourself with questions at the end of each chapter and refine your reflection technique with special sections on identifying results and conducting independent research- Access industry-standard videos on your smartphone, tablet or computer with QR codes embedded in the text

Produktinformationen

Titel: Practical Cookery for the Level 3 NVQ and VRQ Diploma, 6th edition
Autor:
EAN: 9781471806711
ISBN: 978-1-4718-0671-1
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (epub)
Altersempfehlung: 16 bis 18 Jahre
Herausgeber: Hodder Education
Genre: Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen
Anzahl Seiten: 592
Veröffentlichung: 29.08.2014
Jahr: 2014
Untertitel: Englisch
Dateigrösse: 111.9 MB