Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Risks of Infection from Eating Meat

  • E-Book (pdf)
  • 12 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
This Element is an excerpt from Germs, Genes, & Civilization: How Epidemics Shaped Who We Are Today (9780137019960) by David P. C... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 0.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.

Beschreibung

This Element is an excerpt from Germs, Genes, & Civilization: How Epidemics Shaped Who We Are Today (9780137019960) by David P. Clark. Available in print and digital formats.

From E.coli and norovirus to Salmonella and mad cow disease: the reality of meat-borne infection, and what can be done to prevent it.

Some 80 million cases of foodborne disease occur in the U.S. annually. One factor: the ever-increasing centralization of food processing. If one cow in a thousand carries Salmonella and the meat is sold by local butchers, only a handful of people get sick. But if thousands of cows are processed centrally and their meat is mixed together, it all becomes contaminated.

Produktinformationen

Titel: Risks of Infection from Eating Meat
Autor:
EAN: 9780132102032
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (pdf)
Hersteller: Pearson ITP
Genre: Pädagogik
Anzahl Seiten: 12
Veröffentlichung: 30.04.2010
Dateigrösse: 248.8 MB
Zuletzt angesehen
Verlauf löschen