Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More

  • E-Book (epub)
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
Iowa's delectable cuisine is quintessentially midwestern, grounded in its rich farming heritage and spiced with diverse ethnic in... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 17.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.

Beschreibung

Iowa's delectable cuisine is quintessentially midwestern, grounded in its rich farming heritage and spiced with diverse ethnic influences. Classics like fresh sweet corn and breaded pork tenderloins are found on menus and in home kitchens across the state. At the world-famous Iowa State Fair, a dizzying array of food on a stick commands a nationwide cult following. From Maid-Rites to the moveable feast known as RAGBRAI, discover the remarkable stories behind Iowa originals. Find recipes for favorites ranging from classic Iowa ham balls and Steak de Burgo to homemade cinnamon rolls'served with chili, of course! Author Darcy Dougherty Maulsby serves up a bountiful history of tasty tradition.

Produktinformationen

Titel: Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More
Autor:
EAN: 9781439656990
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (epub)
Hersteller: Arcadia Publishing Inc.
Genre: Essen & Trinken
Veröffentlichung: 01.08.2016