Willkommen, schön sind Sie da!
Logo Ex Libris

Emerging Technologies for Food Processing

  • E-Book (pdf)
  • 666 Seiten
(0) Erste Bewertung abgeben
Bewertungen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Alle Bewertungen ansehen
The second edition of Emerging Technologies in Food Processing presents essential, authoritative, and complete literature and rese... Weiterlesen
E-Books ganz einfach mit der kostenlosen Ex Libris-Reader-App lesen. Hier erhalten Sie Ihren Download-Link.
CHF 158.90
Download steht sofort bereit
Informationen zu E-Books
E-Books eignen sich auch für mobile Geräte (sehen Sie dazu die Anleitungen).
E-Books von Ex Libris sind mit Adobe DRM kopiergeschützt: Erfahren Sie mehr.
Weitere Informationen finden Sie hier.

Beschreibung

The second edition of Emerging Technologies in Food Processing presents essential, authoritative, and complete literature and research data from the past ten years. It is a complete resource offering the latest technological innovations in food processing today, and includes vital information in research and development for the food processing industry. It covers the latest advances in non-thermal processing including high pressure, pulsed electric fields, radiofrequency, high intensity pulsed light, ultrasound, irradiation, and addresses the newest hurdles in technology where extensive research has been carried out.


  • Provides an extensive list of research sources to further research development
  • Presents current and thorough research results and critical reviews
  • Includes the most recent technologies used for shelf life extension, bioprocessing simulation and optimization

Produktinformationen

Titel: Emerging Technologies for Food Processing
Autor:
EAN: 9780124104815
Digitaler Kopierschutz: Adobe-DRM
Format: E-Book (pdf)
Hersteller: Elsevier Science
Genre: Naturwissenschaft
Anzahl Seiten: 666
Veröffentlichung: 01.09.2014
Dateigrösse: 33.4 MB
Zuletzt angesehen
Verlauf löschen